Աղիների մաքրում տնային պայմաններում

Աղիների մաքրում տնային պայմաններում

newmag-ն առաջարկում է օգտակար խորհուրդներ` ինչպես տնային պայմաններում ազատվել աղիների պատերին կուտակված տոքսիններից ու նստվածքից:

Մաքուր աղիներ` իդեալական իմուն համակարգ: Իսկապես, երբ որովայնում ու աղիներում ամեն ինչ կարգին է, սննդի մնացորդների կուտակումներ չկան, հիվանդությունները կարելի է շրջանցել ու մեծ էներգիա կուտակել:

Եկե´ք հայացք գցենք ներս ու պատկերացնենք մեր աղեստամոքսային տրակտի վիճակը` սնվելուց անմիջապես հետո: Սկզբում սնունդը հասնում է որովայն, անցնում նախ բարակ, հետո հաստ աղիներով: Աղիների պատերին պարտադիր տոքսիններ են մնում ու նստվածք առաջացնում:


Չիչխան՝ առողջության և գեղեցկության հատապտուղ


Հավանաբար տեսել եք, թե սանտեխնիկն ինչպես է փոխում ջրի հին խողովակները: Դրա  պատերը ներսից ամբողջությամբ պատված են  յուղի շերտով: Նույնը կատարվում է նաև օրգանիզմում: Այդ իսկ պատճառով անհրաժեշտ է հաճախ մաքրել աղիները:  Դրա համար պետք է դիմել բժշկի, բայց նաև կարելի է ինքնուրույն անել, տան պայմաններում:

aloe-poleznie-svoystva3Հրաշալի մաքրող միջոց է ալոեն: Կանաչ բույսի հյութին պետք է խառնել կիտրոնի հյութ: Լավ հարել ու սառնարանում պահել 3-4 ժամ: Խորհուրդ է տրվում խմել օրը երկու բաժակ հյութ: Արդյունքը երկար չի սպասեցնի: Նյութափոխանակությունն ու մարսողությունը շատ արագ կկարգավորվեն:

Հակաբակտերիալ ու հակաբորբոքային հատկությամբ օժտված է յոգուրտը: Օրը երեք գդալ յոգուրտը օրգանիզմը կմաքրի տոքսիններից:

Ժողովրդական բժշկության մեջ աղիները մաքրելու ամենատարածված ու արդյունվետ բաղադրատոմսերից մեկը խնձորի հյութն է: Օրը 3-4 անգամ խմեք թարմ խնձորի բնական հյութ և կես ժամ անց` մեկ բաժակ ջուր: Հնարավորության դեպքում այդ կես ժամվա ընդմիջման ընթացքում ցանկալի է խմել սալորի հյութ:

Աղիները մաքրելու արդյունավետ միջոց է ծովի աղը: Պետք է մեկ բաժակ ջրին ավելացնել մեկ գդալ ծովաղ ու եռացնել: Կարելի է խմել եռացրած կամ սառեցրած վիճակում: Մի քանի րոպե անց պետք է պառկել մեջքի վրա ու որովայնը օղակաձև մերսել:

Վքնածությունը նյութափոխանակության ու մարսողության խանգարման հետևանք է: Դրա դեմ լավագույն վահան է կոճապղպեղը (имбирь): Այն կարելի է օգտագործել ցանկացած վիճակում` որպես հյութ, պյուրե: Մեկ ճաշի գդալ կոճապղպեղի հյութը պետք է խառնել մեկ ճաշի գդալ մեղրին: Ստացված զանգվածը լցնել մեկ բաժակ ջրի մեջ: Անհրաժեշտ է օգտագործել օրը 2 անգամ:

Գրել կարծիք